Innimellom, etter mye vegetarburgeri og grønnsaksgalskap, roper kroppen etter kjøtt. Masse kjøtt. På slike dager er det ikke noen vits å prøve å smyge seg unna med noe halvveis. Denne burgeren har en genial "finesse" (dersom bacon noensinne kan sies å ha noe med ordet finesse å gjøre), som gjør den saftig, kraftig og smakfull: Finhakket bacon i selve kjøttdeigen. I tillegg er burgeren fylt med blåmuggost. Ekte burger er ikke for pyser. Kjør på!
Favorittrestauranter
▼
lørdag 12. november 2011
torsdag 10. november 2011
Curry med paneer, spinat og makademianøtter
Å, denne ble så god! Indiske vegetarretter bruker ofte en kombinasjon av grønnsaker, paneer og nøtter i stedet for kjøtt. Paneer er en hvit, nøytral ost som er veldig enkel å lage selv. Alt du trenger er melk og sitronsaft eller eddik. Et glass med Patak´s curry paste er alltid kjekt å finne i skapet. Var tom for mandler denne dagen, men fant noen makademianøtter. De porøse nøttene passet utmerket i curry!
Hjemmelaget ost – "Paneer"
Det er veldig lettvint og billig å lage ost selv. Ingrediensene er melk og sitronsaft! Dette er en fast, veldig mild ost som ikke smelter, men typisk brukes i indiske gryter. Super kjøtterstatter! Du kan eksperimentere med å smaksette osten med krydder og urter. Lag osten på søndagsformiddag og du han smelle sammen en herlig gryterett på kvelden!