Favorittrestauranter

fredag 1. juli 2011

Indrefilet med bok choy og sesamfrø

"Biff" er mannemat i mitt hode, men uten tvil bra for oss jenter også på kalde, kjipe dager. Mye av det plastpakkede kjøttet man får på dagligvarebutikkene er strengt tatt ikke mye å rope hurra for. Når jeg først spiser biff, vil jeg ha skikkelig biff. Mør, saftig og spenstig biff. Helst indrefilet. Eller annet godt biffkjøtt fra ferskvaredisken eller slakteren. Når blodet pipler, våkner villdyret.


onsdag 29. juni 2011

Torsk med grillet paprika og serranochips

Med tanke på at jeg forlot matbutikken med en torskefilet og en flaske kullsyrevann, er jeg litt stolt over å ha improvisert frem denne retten. Den var riktig god, om jeg skal si det selv. I kjøleskapet fant jeg resten av de gode potetene fra en middag tidligere i uka, to paprikaer på vei mot utløpsdato, tre tynne skiver serranoskinke og en halv boks fløte.

søndag 26. juni 2011

Statholdergaardens mat- og vinkjeller

Visste du at statholder, visekonge og generalguvernør er det samme? Nå vet du det. På Statholdergaarden har de gjort noen geniale grep i sin mat- og vinkjeller, som har gjort at stedet har blitt veldig populært. Her får du ti retter, eller rettere sagt ti smaksopplevelser, med fantastisk vinfølge til en overkommelig penge. Topp kvalitet på mat og drikke i rolige– og usedvanlig behagelige– omgivelser blir til sammen en magisk kveld.

Foto: statholdergaarden.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...