Har en følelse av at sweet chilisaus har blitt det nye i norske hjem etter at bernaise, thousand-island og pesto ble plassert lengst inn i skapene. Til hverdags er det jo greit å bruke ferdiglaget chilisaus, men skal man imponere med et asiatisk måltid er det gøy å servere sin egen! Det som er det aller mest geniale med denne er jo at den er fullstendig fri for alle tilsetningsstoffer som fins i de kjøpte variantene.
lørdag 9. april 2011
Myke vietnamesiske vårruller med scampi og mynte
Kan vel anta for ganske sikkert at ferske, myke "vårruller" (eller rispapirruller) er hakket bedre for helsa enn de friterte variantene. En ganske annen smaksopplevelse. Det krever lite komfyr-kokkelering, om noen i det hele tatt, men litt hakking og rulling må til. Men det er jo gøy!
mandag 4. april 2011
Grillet polenta med soltørket tomat, oliven og parmesan
Kult innslag på tapasbordet. Lett å lage til mange. Passer også fint som tilbehør til en hovedrett. Det HENDER jo at man blir litt lei av pottitt og pasta og pita. Da er det fint at det finnes polenta.
Abonner på:
Innlegg (Atom)