Ingredienser (ca. 16 stk)
16 skiver lyst brød i små ruter eller baguette i tynne skiver
400 g Salmalaks eller annen fersk laks
2 ss finhakket rødløk
4 ss soyasaus
Finhakket dill
Maldon-salt
1 stor avokado eller to små
Saft av en halv lime
3 ss rømme eller creme fraiche
Maldon-salt
Fremgangsmåte
Fordel brødskivene utover en stekerist med bakepapir og tørk i ovnen på 175 grader til de er sprø og såvidt gyldne i kantene.
Mos avokadoen og bland med rømme og limesaft. Smak til med et par gode klyper salt.
Kutt laksen først i skiver, deretter i små, små terninger (omkring 0,5 x 0,5 cm). Bland med rødløk, dill, soyasaus og et par dryss salt.
Fordel en liten spiseskje guacamole på hver skive og topp deretter med laksetartaren. Server med ekstra lime og salt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar