Favorittrestauranter

onsdag 13. juli 2011

Mozzarella- og tomatsalat med tørket sopp

Fersk mozzarella er super sommermat! En enkel middag som dette gjør at du ikke trenger svette lenge på kjøkkenet, men kjapt hoppe ut på terrassen når du kommer fra jobb. Soppen trenger ikke tørrstekes, den kan også spises rå eller stekes raskt. Med litt mer tålmodighet oppnår man imidlertid en litt anderledes og interessant konsistens, som gir mer struktur i retten.


søndag 10. juli 2011

Honningglasert andebryst med limeepler og søtpotetmos

Søtpoteter har, som navnet tilsier, en søtlig smak som passer veldig godt til and. Å bake søtpoteten i ovnen før den moses, gir det beste resultatet. Å bytte ut de kjedelige, skinnfrie Prior-kyllingbrystene med et saftig, økologisk andebryst med masse smak er definitivt å anbefale i blant. Det koster litt mer, men heller kvalitet enn kvantitet! Det at kylling koster så lite har sammenheng med at fuglene har miserable liv - og smaker deretter.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...