Favorittrestauranter

lørdag 16. april 2011

Fruktsalat med mynte og mandelkrokan

Det er faktisk ganske overveldende hvor godt frukt smaker når det er kuttet opp og blandet sammen med annen frukt. Det var antagelig slik det var ment å serveres... Genialt som en litt sunnere løsning i barnebursdag, ta-med-dag på jobben eller til grillfesten. Krokan skaper en litt salt og knasende kontrast til den søte og syrlige frukten, og vaniljeyoghurt eller -kesam på toppen skaper kulinarisk fullkommenhet. Fest i munnen!


torsdag 14. april 2011

Ostesufflé: The Cheeziest Snack

Sufflé ja... Vart du skræmt? Opp med humøret, ostesufflé er ikke vanskelig, bare veldig godt. Og mykt og fluffy og salt. Rett og slett The real Cheezier Snack. Trikset er bare å behandle eggehvitene pent, kle innsiden av formen med revet parmesan og ikke åpne ovnsdøra underveis! Men å rekke å ta bildet før suffléene faller sammen, DET fordrer litt mer av kokken...


onsdag 13. april 2011

Pai på den enkle måten!

Med paideig-miks fra Maizena slipper du å mykne smør, la deigen hvile, forsteke deigen – alle de tidkrevende stegene. Pai kan varieres i det uendelige og er en genial måte å bruke opp rester på. Prøv denne med brokkoli og bacon. Brokkoli er som kjent kroppens beste venn. Og bacon og ost er brokkoliens beste venn. Alle trenger en venn.




tirsdag 12. april 2011

Fryktelig enkel og god tomatsaus

Denne tomatsausen lager du av de litt overmodne tomatene du har liggende, som ikke egner seg til så mye annet enn nettopp saus. Det eneste du trenger i tillegg er hvitløk, olivenolje, salt, sukker og pepper. Og den er ferdig når pastaen er ferdig kokt. Ikke noen vits å bruke masse tid når man ikke må.




søndag 10. april 2011

Heaven is a place on earth: Le Canard

Det gir alltid en egen følelse når noen åpner døra for deg i det du ankommer restauranten- som om du skulle vært en skikkelig viktig gjest og hovemesterpersonalet har sittet ved vinduet og ventet på deg. Og når det neste du gjør er å drikke akkurat passe søt champagne og spise bittesmå vannbakkels fylt med trøffelkrem foran peisen, da vet du at det er duket for en aften litt utenom det vanlige. På restauranter med Michelin-stjerne er vel gjerne alle kvelder slik...?

Foto: Le Canard / lecanard.no












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...