Favorittrestauranter

onsdag 2. november 2011

Lime- og ingefærkylling med chiliananas

Litt tid tar det med helstekt fugl, men så lager den jo seg selv mens du kan bruke tiden på å pønske ut nytt og revolusjonært tilbehør! Noen kan ikke fordra søtt til salt, eksempelvis ananas på pizza. Jeg kan forsåvidt  forstå det (jeg kan levende forestille meg mange traumatiserende 90-talls pizzaer med hermetisk ananas), men jeg orker ikke å ta det innover meg. Hele min livsgnist er bygget opp omkring muligheten for å gå bananas med salt, søtt, surt og alle andre smaker i et fargerikt felleskap! Derav chiliananas!





mandag 31. oktober 2011

Haloumiburger med paprikadressing og masse annet stæsj

Fikk så lyst på "kafé-burger" her en dag. En sånn smakfull haug med alt mulig herlig tilbehør. For meg er selve kjøttkaka sekundær – det er sylteagurkene, dressingen, osten, potetene og alt det andre digget som virkelig skiller en burger fra en annen. I og med at jeg ikke hadde kjøtt for hånden, endte jeg opp med å bruke halloumi, som i grunnen funker finfint til burgerbruk. Salt, kraftig og med god tyggemotstand.


søndag 30. oktober 2011

Laks med avokado, agurk, honning og soya

Rå laks er rett og slett en genial ingrediens som kan kombineres med et utall andre ingredienser! Salma-laksen er veldig mild i smak og smelter på tunga. Jeg vil påstå at rå Salma må være noe av det enkleste å like for de som ikke er supertilhenger av "fiskesmak". Denne salaten består av agurk og avokado, med en dressing av blant annet soya, honning og chili. Hete, sødme og salt i skjønn forening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...