Favorittrestauranter

fredag 14. desember 2012

Gulrotsuppe med ruccolapesto og hampfrø

Det høres kanskje ikke superdigg ut, men faktisk var suppa helt fantastisk. Satt igjen med en haug av gulrøtter på slutten av uka, samt en stor pose ruccola som var begynt å bli litt slapp i kantene. Ruccola er ikke festlig å spise hvis den ikke er frisk og sprø. Da er ruccolapesto en genial utvei for å slippe å kaste den molefonkne salaten. Den gir en frisk og krydret brytning til den milde suppa, og er laget på to minutter. Det liker vi!


Vintersalat med bakt potet, haloumi og pinjekjerner

Salat er kanskje typisk sommermat for de fleste, men kan fint spises på vintersid også! Kunsten med å lage en salat som i seg selv fungerer som fullstendig middag, er å tilsette ingredienser som metter i tillegg til de lette grønnsakene. Server dem gjerne litt varme eller lunkne i salaten. En rest med haloumi eller feta er finfint å bruke. Likeså ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...