Favorittrestauranter

onsdag 7. mars 2012

Kalveschnitzel med salvie og sitronsmørsaus

Slakteren på Torshov hadde kalv han vet du. Banka schnitzlene flate gjorde han også for meg. Snille slakteren. Paneringen har jeg derimot laget helt selv! Fint at tørt brød kan bli til noe schtilig. Blandet med dine utvalgte favorittkrydder blir smuler til kjøttets beste venn. Det er vel ikke til å stikke under en stol at vi alle digger mat som er panert? Fiskepinner hadde ikke vært så jævlig stas uten, nei!


Krydret brødsmulepanering

Dårlig samvittighet over å ha kastet litt for mange brødskalker den siste tiden? Lyst og lett brød er supert når det er ferskt, men blir fort alt for tørt til å kunne brukes til noe fornuftig. For uten panering da. Panering er guds gave til litt kjedelig kjøtt. Det gir en knasende salt og sprø overflate, og kan forvandle selv pinner av fiskeavskjær til noe (tilsynelatende) spiselig. Klart det er magi!


mandag 5. mars 2012

Biff med brie og kirsebærsaus

Hadde lyst på biff, men slet med å finne på spenstig tilbehør. Noen hermetiske kirsebær var kjøpt inn til dessert, og brien var blitt til overs fra en hvit pizza. Syntes biff med brie og kirsebærsaus hørtes veldig kult ut, og smakene passet godt sammen i mitt hode. Kunne sikkert brukt en litt kraftigere brie, men det får bli neste gang. Spander gjerne en god rødvin.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...