Favorittrestauranter

tirsdag 27. september 2011

Quesedillas med avokadosalsa

Quesedillas er i bunn og grunn to tortillas med fyll som er klemt sammen og stekt. Nesten vulgært enkelt. Og nok en genial utvei for å slippe å kaste rester som påleggsskinke eller pølse, og ikke minst små ostebiter som ikke frister å ha på brødskiva. Her er to enkle forslag, et vegetarisk og et med italiensk spekepølse. Begge fantastisk sprø utenpå og ostete og småseigt inni. Serveres med supersunn hjemmelaget avokadosalsa med koriander, rødløk og tomat.


mandag 26. september 2011

Carpaccio med parmesan og rødbeter

Carpaccio er noe man typisk spiser ute på restaurant, men det er virkelig ikke noe i veien for ikke å diske opp med dette hjemme. Ingen kokkelering, ingen komfyr. Det eneste du trenger er i grunnen et stykke god indrefilet og litt tålmodighet mens du lar den halvfryse et par timer i fryseren. Tilbehøret bør være enkelt; litt god olivenolje, flaksalt og pepper. Parmesan er også en vinner, ruccola likeså, men dette kan varieres. Små sting av syrlig og salt fungerer bra, som syltete grønnsaker/rotfrukter, eller kapers.


søndag 25. september 2011

Osteria La Quercia, Roma

En altfor varm dag i Roma i august, når man traver gatelangs og oppdager at man har ventet alt for lenge med å sette seg ned for å fylle på med mat og drikke –det er DA det er fantastisk å snuble over en liten osteria med fantastisk mat og atmosfære! Osteria La Quercia, som betyr eik på italiensk, gav to herlige treretters lunsjer. Restauranten ligger et steinkast unna Romas berømte Campo de´ Fiori, blomstertorget.

Foto: Osteria La Quercia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...