Favorittrestauranter

lørdag 7. april 2012

Bananis med rom, karamellisert bananchips og varm sjokosaus

Jeg har alltid trodd at det vil være vanskelig å få skikkelig banansmak i hjemmelaget is, når man ikke bruker kunstige smakstilsetninger. Men jeg tok heldigvis feil! Her har jeg riktignok brukt bittelitt bananessens i tillegg, men det er strengt tatt ikke nødvendig hvis du bruker skikkelig modne bananer! Med denne fremgangsmåten funker det utrolig bra, smaksmessig. Er du glad i banan og alt søtt med banansmak, er dette isen for deg!


søndag 1. april 2012

Popcornis med karamellpops

Vulgært godt! Ingen aprilsnarr dette. Det skjer noe mirakuløst i møtet mellom søtt og salt som ikke kan beskrives. Og popcorn har en sånn nostalgisk og uskyldig, men likevel herlig frekk smak. Smaken lar seg enkelt overføres til fløtemelk, som deretter piskes inn i eggedosis. Veldig enkelt. Lag den helt glatt eller tilsett knasende karamellpopcorn til selve isen. Server med karamellsaus eller karamelliserte popcorn-pops. Sikker vinner.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...