Favorittrestauranter

lørdag 2. april 2011

Biffsandwich med parmesandressing

Dagen-derpå-mat for den som har overskudd til å gidde litt ekstra... Ja, det er litt sølete å fritere ting, og uten god avtrekksvifte så har du tapt. MEN ingen er vel uenig i at hjemmelagde løkringer smaker grisedigg? Ellers funker latsabb-versjonen; biffsandwich med f.eks. chips (Maaruds "Proviant" med baconsmak er en vinner!)













Chevre med paprikasalat og ristede kjerner

Kveldskos. Eller helgelunsj hjemme. Fortsatt ikke prøvd grillet paprika? Det er såå mye bedre enn rå paprika at det nesten ikke kan sammenlignes. Passer fortreffelig med lun og mektig chevre på sprøtt brød.













onsdag 30. mars 2011

Chili som smaker!

Denne litt mindre røde chilien setter mye mer aromatisk preg på maten enn den vanlige du får på Rema. Man kan rett og slett bli avhengig av denne- plutselig så brukes litt chili både her og der.













tirsdag 29. mars 2011

Salma-carpaccio med mangosalsa

Fantastisk smakseksplosjon, nydelige farger, sexy rett - helt uten oppmåling av ingredienser, helt uten bruk av komfyr! Rett og slett gourmetmat som enhver fastfood-junkie med ti tommeltotter og atten langfingre kan få til. Lag enten som carpaccio i tynne flak eller som en tartar hvor du bygger i høyden!


søndag 27. mars 2011

Akasiehonning - magisk og anvendelig


Et must å ha i skapet, både til dessert og til annen matlaging! Hvis du er en av dem som ikke er så glad i smaken av honning, så prøv denne. Veldig mild honningsmak og silkeaktig konsistens. En av de desidert enkleste, men likevel elegante desserter kan du lage med akasiehonning!



Gresskarcurry med koriander og kokos

Gresskar er ikke en ingrediens som er hyppig brukt i de norske hjem, men det behøver ikke fortsette slik! Det er gøy å utvide "ingrediens-repertoaret". Ikke gå forbi gresskaret neste gang- pottiter, tomat og agurk spiser vi nok av!













Kahlua-milkshake med banan

Jepp, uten tvil litt kvalmende i for store mengder, men helt fantastisk søtt, avkjølende og magisk herlig! Like mye en dessert som en drikk. Når du er tørst kan du drikke vann, når du har lyst på Kahlua-milkshake finnes ingen erstatning.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...