Favorittrestauranter

lørdag 24. september 2011

Bruschetta: En italiensk munnfull

Bruschetta er perfekt kosemat. Fin måte å bruke opp rester på også. Her er tre relativt tradisjonelle typer bruschetta; tomat og basilikum, løk og balsamico, samt grillet paprika og oliven. Bruschetta kan fungere som apettittvekker, forrett, som tilbehør eller som smårett. Smaker fortreffelig i kombinasjon med italiensk spekemat. Og husk for all del at det heter "brusketta", ikke "brusjetta"! Akkurat det er SPESIELT viktig. Eller ikke.


onsdag 21. september 2011

Barndomssorbet med gule plommer og nektarin

...og en dæsj Brillet XO Cognac. Kanskje ikke rart barndommens dager var glade? Jeg tilsatte egentlig konjakken for konsistensens skyld, da alkohol har en heldig effekt på sorbet, men jammen gjorde ikke det lille hintet av konjakksmak virkelig susen! Plommer er etter min mening en undervurdert og nesten glemt frukt, blant alle de eksotiske fargerikhetene som er å finne i disken i dag. Når plommene er på sitt beste på sensommeren, bør de nytes! Jeg garanterer flashback fra barndommen.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...