Favorittrestauranter

lørdag 18. juni 2011

Italiensk pizza med tomat og basilikum

Selvsagt kan du lage (tilnærmet) perfekt italiensk pizza hjemme! (Hadde noen fra Napoli lest dette, hadde jeg antagelig blitt skutt, men jeg står ved min påstand uansett.) Trikset er å få bunnen tynn nok, salt nok, og være forsiktig med fyllet. Ikke for mange ingredienser og ikke for mye vått fyll. En pizzastein gjør bunnen ekstra sprø, men med en god deig blir den bra likevel. La deigen heve godt og elt den med kjærlighet.


mandag 13. juni 2011

Sen gamlis-frokost på Frognerseteren

Å kjøre full frokost på Frognerseteren koster omtrent det samme som en middag på en ok restaurant i byen, men ikke noe kan sammenlignes med denne monstergode maten en søndags formiddag. Eple- og jordbærsaft til 85 kroner flaska smaker latterlig godt. Og apropos latterlig – jeg har alltid lurt på om man må være over 66 for å klare å sette til livs den uhorvelige mengden krem som troner på toppen av den berømte eplekaka. Etter nærmere undersøkelser konkluderer jeg med at svaret er ja.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...