Favorittrestauranter

mandag 9. april 2012

Danmarksgates djevelegg med dill

Etter at Nina serverte disse på påskeaften, ble jeg nødt til å gjenskape de hjemme. Som alltid blir det en litt modifisert versjon. Glemte å kjøpe tabasco på vei fra trening. Griseklam, med skjorta klistret til ryggtavla skjønner man fort at kjølerommet på dagligvaren ikke er noe blivende sted. Gressløk var ikke å finne, verken i fryseren eller i butikken. Dermed ble det fersk chili, sitronsaft og dill i stedet. Har foreløpig ikke mottatt noen klager.




Ingredienser (12 djevelegg)

6 hardkokte egg
5 ss mykt smør
2 ts Dijon-sennep
2 ts sitronsaft
1 liten rød chili, uten frø, finhakket
1/2 rødløk, finhakket
Finhakket dill
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Del eggene i to på langs og ta ut plommen. Bland plommen med de øvrige ingrediensene, bortsett fra dill. Fyll eggene med blandingen og strø dill på toppen.




Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...